ЗДРАВНИ ВЕСТИ

Лекарите: Как да се погрижим за ставите?

Доказано ефективен е специален колаген, който подкрепя уязвимите места

Знаете ли, че човешкото тяло е изградено от 206 кости? Внушителна цифра, която набъбва още повече, когато прибавим и броя на ставите помежду им. Освен по-добра подвижност обаче за нас това означава, че има стотици места, на които с течение на годините може да се появи дискомфорт.

Измъчващо до безсъние, неприятното усещане в ставите е оплакването, което ни праща да обикаляме различни кабинети – като се започне от личния лекар, за да се стигне до профилирани специалисти като ортопед-травматолог, ревматолог, рехабилитатор-физиотерапевт, та дори и до невролог понякога. Виждали какво ли не в практиката си, докторите се доверяват на доказано ефективно средство за облекчаване състоянието на своите пациенти, каквото е специалният колаген Collanol (Коланол). Разработен в съответствие с най-новите открития в областта на ставното здраве, той е средството, познато на медицината, което стимулира тялото да се възстановява самò, а резултатите от клиничните изследвания са категорични. Независимо дали се касае за временно неразположение, или за обострено състояние, доставяйки на тялото всичко, което му е необходимо за нормалната функция на ставите, Collanol облекчава неприятното усещане и подобрява подвижността без ограничения от възрастта и пола.


КАКВО СЪВЕТВАТ СПЕЦИАЛИСТИТЕ?

До кабинета на травматолога стигат най-сериозните случаи, а в този момент възможните решения са малко. Изправен пред предизвикателството да подобри качеството на живота на своите пациенти, д-р Мирослав Русев – ортопед-травматолог с дългогодишна практика – се доверява на възможностите на Collanol. Наблюдаваните резултати удовлетворяват пациентите, а това е най-важното за всеки специалист.

Collanol оправдава очакванията на пациентите

Д-р Мирослав Русев, ортопед-травматолог, МЦ „Ортопедия и Травматология“, Търговище

Collanol оправдава очакванията на пациентите
„Използвам Collanol при пациенти с дегенеративни ставни оплаквания. Продуктът ме заинтригува заради различния си механизъм на действие. Интактният колаген в него задейства специални клетки на имунната система, които спират процеса на разграждане на ставния хрущял, като същевременно се реактивира естественият синтез на колаген тип II в организма. В допълнение, висококонцентрираният мицеларен екстракт от куркума оказва благотворен ефект. Благодарение на това в комбинация със специалната технология на производство (капсула в капсула) той оправдава очакванията на пациентите, които получават бързо облекчение на дискомфорта.“
Д-р Мирослав Русев, ортопед-травматолог, МЦ „Ортопедия и Травматология“, Търговище

И мои близки го приемат

Д-р Родина Несторова, ревматолог, Ревматологичен център „Св. Ирина“, София

И мои близки го приемат
Collanol е част от ежедневната ми лекарска практика и виждам в него потенциал за успешно повлияване и подобряване качеството на живот на пациентите. Дори мои близки и познати вече направиха 90-дневния курс на прием. Трябва да призная, че резултатите от приложението му ме увериха в ефективността на продукта, виждам в него обещаващ потенциал за успешно повлияване на ставните оплаквания.
Д-р Родина Несторова, ревматолог, Ревматологичен център „Св. Ирина“, София

Collanol е ефективен при дискомфорт в ставите

Д-р Донка Казакова, специалист по Физикална медицина и рехабилитация, ДКЦ-30 и ДКЦ-11, София

Collanol е ефективен при дискомфорт в ставите
От около 6 месеца активно препоръчвам Collanol при пациенти със ставен дискомфорт. Натрупаните към момента професионални впечатления за ефективността му са отлични. При лека до средно тежка степен на оплакванията резултатите – понякога се появяват в рамките на първия месец. Само 1 капсула дневно осигурява всичко необходимо за трайно подобряване на състоянието на ставите. Дори аз самата и членове на моето семейство приемаме Collanol и сме доволни. Той намалява напрежението в ставите и подобрява функционалната им подвижност.
Д-р Донка Казакова, специалист по Физикална медицина и рехабилитация, ДКЦ-30 и ДКЦ-11, София

С Collanol пациентите водят нормален живот

Д-р Веролина Найденова, общопрактикуващ лекар, ДКЦ-25, София

С Collanol пациентите водят нормален живот
За подобряване качеството на живота на моите пациенти от няколко месеца аз прилагам природния продукт Collanol, който съдържа специален колаген тип II и висококонцентриран куркумин. Приложен в доза от само 1 капсула дневно при голям брой пациенти ефектът е невероятен – напрежението осезаемо намалява, подвижността на ставите се подобрява и пациентите водят нормалното си ежедневие.
Д-р Веролина Найденова, общопрактикуващ лекар, ДКЦ-25, София

КАКВО СТОИ ЗАД ЕФЕКТИВНОСТТА НА COLLANOL?

Опирайки се на последните достижения в областта на медицината и технологиите, Collanol е иновативен подход за третиране на ставните неразположения. Само с 40 mg от специалния интактен колаген тип II Collanol е в състояние да постигне благотворен ефект върху ставите. Резултатите от проведените клинични изследвания ясно посочват, че при спазване на препоръчителния прием, оплакванията намаляват и подвижността се подобрява.

Произведен по патентованата технология DUOCAP™ (капсула в капсула), само с 1 капсула дневно Collanol осигурява всичко необходимо за видимо и трайно подобряване състоянието на ставите. Той е както за хората, чиито стави просто прещракват понякога, така и за онези, чието състояние е прогресирало. Професионалните наблюдения до момента потвърждават, че той помага на всички стави – от малкото пръстче до таза.


Можете да откриете Collanol в най-близката аптека до вас.

Повече информация за Collanol може да намерите ТУК >>>

 


*Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!